15.9.2023. Predstavljanje koncepta banke vremena

Pridružite nam se u petak 15.9.2023. u 20:00 sati u prostoru “Razred” na 3. katu Doma mladih Split u Ulici slobode 28 gdje organiziramo predstavljanje i druženje u sklopu banke vremena.   

KAKO JE ZAMIŠLJEN DOGAĐAJ?

Događaj započinjemo sa kratkim predstavljanjem koncepta banke vremena.

Nakon kojeg ćemo predstaviti kakve smo sve aktivnosti, transakcije i iskustva imali od osnivanja banke vremena.

Pokazati koji su sve bitni koraci za priključiti se banci vremena i završiti sve sa neformalnim druženjem koje je glavni cilj naše banke. 

Za događaj ne treba prethodna prijava i svi su dobrodošli.

Slika 1: Naš najveći kapital su dobra energija i osmjesi naših članova i članica

ŠTO JE BANKA VREMENA?

Banka vremena je sustav za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. Jedan sat vremena za pomoć drugom članu jednak je jednom vremenskom kreditu (permaSatu), koji se zatim može iskoristiti za kupnju jednog sata tuđeg vremena.

Više o samoj banci možete saznati na poveznici:

KAKO SE PRIDRUŽITI BANCI VREMENA?

Ako se želite pridružiti banci vremena možete putem pristupnog obrazca kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate! Pristupni obrazac se nalazi na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKXEdTYLAe3Qtp-Qyhd0jEGtSV7YoSMHiMTKuSCbGcyl-fuA/viewform

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate, možete prijavljivati administratorima banke vremena, na redovnim druženjima ili na službeni mail perma.sati.split@gmail.com

——————————

Događaj je organiziran u sklopu projekta “Smanjimo otpad mijenjajući navike!” kojeg sufinancira Grad Split iz Javnog poziva projekata iz područja zaštite okoliša.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *