JOŠ SE MOŽETE PRIKLJUČITI EDUKATIVNOM PROJEKTU IZRADE PRESADNICA ZA POČETNIKE

Dragi naši vrtlari,

u završnom smo ciklusu uključivanja sudionika u naš edukativni projekt “Izrada presadnica za početnike”. Sezona sađenja se bliži i nema više puno vremena za izradu presadnica. Pozivamo svih koji ove godine žele naučiti kako izraditi presadnice povrća, a da uz to imaju i podršku voditelja naše radionice tijekom proces izrade presadnica da se priključe i prijave do 11.3.2021.

Što dobivam ako se uključim u projekt?

Dobije se pristup videu jednosatne radionice o “Izradi presadnica povrća” u kojem naši predavači, dugogodišnji vrtlari, Antonija Mihaljević i Zoran Vukšić objašnjavaju sve bitne korake pri izradi presadnica povrća. Osim samog videa radionice pristupate i grupi na Facebooku u kojoj ćete moći dobiti savjete i odgovore na probleme s kojima se susrećete pri izradi vaših presadnica, a možda se i pohvaliti i podijeliti svoja pozitivna iskustva. Antonija, Zoran i ostali članovi grupe će vam rado pomoći sa svojim savjetima.

Kako se priključiti?

Prijavom na e-mail Udruge: pkd.radionice@gmail.com i uplatom donacije na račun Udruge (preporučeni iznos 20 kuna).PODACI ZA PLAĆANJE:

Permakultura Dalmacija

Čulića dvori 21, 21 000 SPLIT

IBAN: HR5623400091110912382

SVRHA: DONACIJA – TIM PRESADNICE

Poziv na Broj: 99 (ili ostaviti prazno ako je moguće)