Dojmovi sa radionice izrade presadnica povrća

Preko 60 online sudionika se okupilo na našoj radionici “Izrada presadnica povrća za početnike”. Iako je izostala ona vibra kada su ljudi fizički prisutni naknadni komentari su nam potvrdili da je radionica bila pun pogodak. Zoran i Antonija su sve uspješno demonstrirali i kasnije imali odgovor na sva pitanja. Nekim odgovorima su iznenadili i nas koje ih duže poznajemo, a možda čak i sebe.

Priključite nam se u Facebook grupi “Izrada presadnica – after party” u kojoj nam je cilj pratiti razvoj presadnica izrađenih na održanoj online radionici “Izrada presadnica za početnike”, ali i razvoj presadnica članova grupe.

Grupu vode naši vrtlari Antonija i Zoran, a otvorena je za razmjenu iskustava i savjeta ostalih članova grupe.

Svi koji su sudjelovali na održanoj radionici biti će pozvani da se uključe u grupu. Ako ste sudjelovali na radionici i nekim slučajem vas nismo već pozvali pošaljite nam poruku i pridružite se grupi besplatno.

Svi ostali mogu se priključiti uplatom kotizacije od 20 kuna ili učlanjenjem u našu Udrugu Permakultura Dalmacija (podaci na kraju teksta).

Pristupom grupi dobivate:

  1. link sa video snimkom radionice
  2. dodatne materijale i savjete o izradi presadnica
  3. pristup privatnoj Facebook grupi koja broji šezdesetak sudionika online radionice gdje će se pratiti vaš napredak sa sjetvom i presadnicama i moći dobiti dodatni savjeti naših voditelja, ali i međusobno razmjenjivati iskustva!

Sijmo i uzgajajmo presadnice zajedno!

PODACI ZA PLAĆANJE:
Permakultura Dalmacija
Pojišanska 34, 21 000 SPLIT
IBAN: HR5623400091110912382
Poziv na Broj: 00 / datum uplate
SVRHA: RADIONICA IZRADA PRESADNICA – IME I PREZIME
IZNOS: 20,00 kn

Dok više informacija kako možete postati naš član se nalazi na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUQKjDuFFm_YEqF0Auzr5vwMrT5oXPoe_DEQ4zMXylz1H5zw/viewform