16.1.2025. Predavanje “Vlakna i fermentirana hrana – ključ našeg zdravlja” u Splitu

Vrijeme je novogodišnjih odluka u kojima svi težimo nečem boljem. Najčešće to bude nešto što je bolje za nas same. A što je bolje za započeti godinu od promjene prehrambenih navika i “detoxa” organizma.

Kada? Četvrtak, 16. siječnja u 18.00
Gdje? Razred na 3. katu Doma mladih na adresi Ulica Slobode 28, Split   

Što povezuje plodnu zemlju i ljudsko zdravlje?
Kako se hraniti u zimskim mjesecima da ojačamo imunitet?
Je li svaka kalorija samo broj ili postoji dublja priča?
Što jesti nakon blagdana ako smo pretjerali s teškom hranom?

Pridružite nam se na predavanju gdje ćemo istražiti:

  • Zašto su vlakna ključna za probavu i cjelokupno zdravlje.
  • Kako fermentirana hrana može obnoviti crijevnu floru i podići energiju.
  • Koje namirnice podržavaju tijelo u zimskim mjesecima.
  • Praktične savjete i recepte za laganije obroke nakon blagdanskih užitaka.

Predavanje vodi naš član Marko Lukić – iskusni kuhar i zaljubljenik u zdravu prehranu, koji s posebnom pažnjom pristupa povezanosti hrane i zdravlja.

Ne propustite priliku naučiti kako malim promjenama u prehrani možete napraviti veliku razliku za svoje zdravlje i dobrobit.

Prijave su otvorene! Broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoje na vrijeme. Prijaviti se možete putem e-maila na slijedećoj poveznici.

Veselimo se vašem dolasku!