14.5.2024. Radionica izrade sustava za navodnjavanje povrća kap-po-kap u Dicmu

Voda nije jedini preduvjet za dobar urod, ali je važan faktor koji osigurava biljkama optimalne uvjete za rast. Ako imate povrtnjak i/ili mali voćnjak ugradnjom sistema za navodnjavanje kap-po-kap osim što štedite vodu, štedite svoje vrijeme.

Polaznike ćemo podučiti načinu funkcioniranja sistema i svih potrebnih dijelova, analizirati ćemo već postavljeni sistem u vrtu, te dodati navodnjavanje u novu gredicu.

Radionica će se održati u Dicmu u privatnom vrtu (točnu adresu ćete dobiti nakon prijave) u utorak 14.5. od 17:30 do 19:30 sati.

Voditeljica radionice je Marija Hajdić. Cilj radionice je osposobiti polaznike da sami mogu u svom vrtu spojiti jednostavni sistem navodnjavanja.

Broj polaznika je ograničen, a cijena radionice je 30 eura (25 eura za članove Udruge).

Prijava je obavezna putem obrasca: https://forms.gle/LzacCiKem72RfEmS7

Sistemom navodnjavanja može upravljati automatski programator ili se može uključivati i isključivati ručno na slavini. Jednom postavljeni sistem traje godinama i može se lako mijenjati i dograđivati.

1 thought on “14.5.2024. Radionica izrade sustava za navodnjavanje povrća kap-po-kap u Dicmu”

  1. Vesna Hrga Martić

    Poštovani,
    suprug i ja smo zainteresirani za radionicu ali nas prethodno zanima radi li se o nekom nestandardnom sustavu za navodnjavanje u duhu permakulture (ako tako nešto uopće postoji, nisam upućena) ili o standardnom koji se primjenjuje i za konvencionalne vrtove?

    Srdačan pozdrav,
    Vesna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *