17.2.2024. Praktična radionica rezidbe voćaka

Rezidba voćaka je redovna mjera uzgoja za gotovo sve voćne vrste. Njome se povećava i stabilizira rodnost te se također povećava i kvaliteta plodova. A mi vam donosimo stručnjaka da vas o njoj poduči.


Na ovoj praktičnoj demonstraciji doznati ćete tehnike i alate za uspješnu zimsku rezidbu.


Edukaciju će voditi viši predavač Marko Šuste, dipl. ing. agr. s Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu.
Radionica se radi lošeg vremena odgađa sa 10. veljače na 17, veljače 2024, godine s početkom u 10:00 sati u Hrvacama. Više detalja po primitku prijave.


Radionica je besplatna, a broj sudionika ograničen.

Prijave su obavezne putem online obrasca: https://forms.gle/w76UzryEGqF6iXau6

Ova praktična radionica će biti nastavak teorijskog dijela koji će se održati u utorak, 6.2.2024. u 18:00 u Sinju. Više informacija o tom predavanju na sljedećoj poveznici.
_____________

Ovaj događaj je organiziran kao dio projekta VERA – “Sustainable agricultural models for biodiversity preservation” financiranog u sklopu Interreg programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska (Prioritet programa 2 – Green and resilient shared environment) te je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.

Projektni partneri su: Permakultura Dalmacija, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, Botanički konzervatorij “I Giardini di Pomona” te Općina Larino kao vodeći partner.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost udruge Permakultura Dalmacija.