25.11.2022. Stvaramo održivu zajednicu – primjer dobre prakse: Udruga Vestigium

Nakon što smo oformili već pet timova koji su vrijedno započeli rad na svojim idejama vrijeme je da ih manje “opterećujemo” sa javnim događanjima. Ali kad vam se ukaže prilika da Splitu predstaviš Udrugu Vestigium koja je zaslužna da zagrebačka četvrt Vrbani ima dostupnu zdravu i lokalno proizvedenu hranu te društveni centar ta prilika se ne propušta.

Pozivamo sve da nam se pridruže u petak 25.11. od 17:30 do 19:00 u prostoru “Razred” na 3. katu Doma mladih Split, Ulica slobode 28.

Vestigiumove najznačajnije projekte će predstaviti Irena Borovina jedna od pokretačica i voditeljica programa u Udruzi, a sve sa ciljem kako bi nas osnažila da slične projekte provedemo i u našoj zajednici.

Irena će biti na raspolaganju i članovima naših oformljenih timova, ali i svima zainteresiranima koju će se tek sada uključiti i žele sudjelovati u kreiranju održive zajednice na svom području.

Prijave za dolazak nisu potrebne, sudjelovanje je besplatno i svi ste dobrodošli. Ne bi bilo loše kada bi dolazak najavili na mail: marko.ban.st[at]gmail.com, ali nije uvjet.

U slučaju problema pronalaska lokacije možete se javiti glavnom organizatoru na mobitel: 097/7661-201 (Marko)

Naše stvaranje održive zajednice se nastavlja i nakon ovog predstavljanja, a za uključivanje u iste možete se javiti organizatoru ili nas posjetiti u prostoriji Openbox u Domu mladih Split svakog utorka od 17:30 do 18:30.

——————————

Događaj je organiziran u sklopu projekta AGILNA OTPORNOST ZAJEDNICA

kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija.

Više o EU fondovima na http://www.esf.hr i https://strukturnifondovi.hr