19.4.2023. Banka vremena – “Irena zna: Recept za zdravo i sretno jutro”

Pridružite nam se u srijedu 19.4.2023. od 18:00 sati u prostoru “Razred” na 3. katu Doma mladih Split u Ulici slobode 28 gdje organiziramo tematsko druženje Banke vremena. U sklopu druženja će nam naša Irena održati radionicu o receptima za zdravo i sretno jutro.

KAKO JE ZAMIŠLJEN DOGAĐAJ?
Događaj započinjemo sa kratkim predstavljanjem Banke vremena, predstavljanjem prijašnjih i budućih aktivnosti u sklopu iste i kako nam se priključiti ako već niste.
Nakon toga slijedi Irenina radionica o zdravim receptima o kojoj ćemo više u nastavku teksta.
A završavamo sa neformalnim druženjem koje je glavni cilj naše banke.
Za događaj ne treba prethodna prijava. Sudjelovanje se naplaćuje u permaSatima, a novčanik možete slobodno ostaviti kod kuće.

TKO JE IRENA I O ČEMU ĆE NAS UČITI?
Irena je naša draga volonterka i članica Udruge koja nas je u ovo malo vremena što je s nama uspjela u više navrata očarati. Ponajviše nas je očarala svojim ukusnim kolačima koje smo u više navrata mogli probati.
Irena će nam ispričati o zdravim navikama koje je proučavala zadnjih 10-ak godina čitajući razne literature te putem radionica koje je posjećivala, ali i sama organizirala.
Saznat ćemo kako je prehrana ključ zdravijeg, a time i sretnijeg života. Kako može biti mogući lijek za migrene, ali i brojne druge zdravstvene tegobe.
Imati ćemo priliku i degustirati aromatičnu ayurvedsku zobenu kašu, kao i još poneki slastan zalogaj iznenađenja.
Kući ćete otići s brojnim receptima bez kojih Irena više ne može zamisliti svoja jutra.

ŠTO JE BANKA VREMENA?
Banka vremena je sustav za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. Jedan sat vremena za pomoć drugom članu jednak je jednom vremenskom kreditu (permaSatu), koji se zatim može iskoristiti za kupnju jednog sata tuđeg vremena.
Više o samoj banci možete saznati na poveznici.

KAKO SE PRIDRUŽITI BANCI VREMENA?
Ako se želite pridužiti Banci vremena možete putem pristupnog obrazca kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate!
Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate, možete prijavljivati administratorima Banke vremena, na redovnim druženjima ili na službeni mail perma.sati.split@gmail.com