14.2.2023. Banka vremena – “Mate zna: Prihrana biljaka”

Došao je na red da i zadnji član grupe 4M podijeli sa nama svoje znanje u sklopu banke vremena. Svi ste pozvani, u utorak 14.2. od 18:00 do 19:30 u prostoru “Razred” na 3. katu Doma mladih Split, Ulica slobode 28 na radionicu “Mate zna: Prihrana biljaka”.

Plodovi su ti mali ili nikakvi? 

Listovi suhi, a nije do nedostatka vode? 

Gnojiš, a ne vidiš korist od toga?

Ako ne znaš što ti je dalje činiti ne brini jer to zna naš Mate Pušić. On će nam pričati o inovativnom ekološkom hranjenju bilja. O tome kako je uzgojio rižu u Dalmaciji, a poznavajući Matu to sigurno neće biti najzanimljivije što će reći.

Što je banka vremena?

Banka vremena je projekt utemeljen u zajednici koji pruža okvir za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca.

Više o samoj banci možete saznati na ovoj poveznici ili na video prilogu HRT-a na ovoj poveznici.

Pridružite nam se!

Dođite na druženja Banke vremena u zakazanim terminima. Praksa je pokazala da se kroz razgovor u grupi jako brzo dođe do toga da svatko ima nešto za ponuditi.  

Ispunite pristupni obrazac kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate!

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate možete prijavljivati na redovnim sastancima ili na mail perma.sati.split@gmail.com administratorima Banke vremena.

Događaj je besplatan, a u slučaju problema pronalaska lokacije na sam dan događaja možete se javiti jednom od organizatora na mobitel: 097/7661-201 (Marko)

Dogovorimo prve transakcije u novoj valuti, ne Eurima, već permaSatima! 

——————————

Događaj je organiziran u sklopu projekta AGILNA OTPORNOST ZAJEDNICA 

kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija. 

Više o EU fondovima na http://www.esf.hr i https://strukturnifondovi.hr