Vodimo vas na Erasmus putovanje u Sloveniju u rujnu

Izvrsna prilika za druženje, učenje i susret sa brojnim uspostavljenim permakulturnim elementima na seoskom domaćinstvu u Sloveniji. Iako su nam u fokusu mladi od 18 do 30 godina mogu se prijaviti i oni stariji jer jedna osoba može ići kao tim lider i za nju nema dobnog ograničenja.

Od 02. do 11.09. ekipa certificiranih permakuturnih edukatora provesti će program pod nazivom “From grey to green: Sustainability & Regeneration through four dimensions”, a više detalja o razmjeni, lokaciji održavanja i svim detaljima možete pronaći na linku: https://drive.google.com/…/1KnlG3ebgunt4J0vByNPPjt…/view

Osigurani su smještaj, hrana i pokriveni su putni troškovi.

Smatramo da će ova edukacija biti iznimno korisna svima koji se žele upoznati sa permakulturom te se sa novim znanjima i idejama priključiti radu naše udruge.

Slobodna su samo četiri mjesta za sudionike iz Hrvatske i zato ne čekajte da se prijavite, a to možete napraviti na linku: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSer2rdLeAw…/viewform…

Za dodatne upite možete se javiti na email marin.kanajet@gmail.com našem predsjedniku Marinu Kanajetu koji je u komunikaciji sa organizatorima oko svih detalja vezanih za razmjenu.