11.4.2015. dođite na Sajam, razmjenu sjemena i sadnica, radionicu šumskog vrta

Ovaj mali sajam, koji će se odvijati u dvorištu Osnovne škole Lučac, je odlična prilika da se upoznate sa članovima Permakulture Dalmacija te da se i sami priključite! Ponesite vlastite viškove sjemena i sadnica i razmjenite s drugima, zajedno sa iskustvima o uzgoju pojedinih vrsta povrtnica i začinskog bilja.

Tokom sajma odvijat će se i prigodna radionica! Demonstrirat ćemo kako funkcionira šumski vrt s trajnicama, odnosno kako u malo prostora posaditi biljke koje će se međusobno podržavati i tako živjeti dugo i zdravo. Za sudjelovanje u ovoj radionici pozivamo Vas da školi poklonite sadnicu neke grmolike trajnice ili voćke, ili klasičnu donaciju.

Radionicu će voditi Damir Šeler – agronom i permakulturni dizajner sa dugogodišnjim iskustvom u ekološkom uzgoju hrane, koji će tri dana kasnije održati i prigodno predavanje na tu temu.

Za prisustvovanje na ovom događanju nije potrebna prijava, a ukoliko želite sudjelovati u organizaciji kao izlagač javite nam se putem kontakata dostupnih na našoj web-stranici. Svi su dobrodošli, a posebno najmlađi!

Pratite i ostale travanjske aktivnosti: https://permakultura-dalmacija.hr/